24/05/2016

Nieuwe trailer voor dierenmusical Sing

Ruim 85 liedjes werden verwerkt in de erg toepasselijk getitelde animatiefilm Sing. Het is het eerste muzikale avontuur van studio Illumination Entertainment (Despicable Me, Minions, The Secret Life of Pets) en regisseur Garth Jennings (The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy).

Teaserposter Sing (Illumination Entertainment)Het verhaal draait om Buster Moon, een erg enthousiaste en optimistische koala die de eigenaar is van een theater dat betere tijden heeft gekend. Om zijn schulden af te lossen en zijn lege zaal te vullen, besluit hij om een grootse zangwedstrijd te organiseren – al vindt zijn beste vriend Eddie, een schaap, dat geen goed idee.

Buster weet nog net 1000 dollar bijeen te schrapen als prijzengeld voor de wedstrijd. Door een fout van zijn assistent, een oude hagedis, staat echter op de flyers dat er 100.000 dollar te winnen is. Meteen staat de hele dierenwereld in rep en roer. Centraal staan vijf personages die hun leven willen veranderen met de wedstrijd: muis Mike, gorilla Johnny, varken Rosita, olifant Meena en stekelvarken Ash.

SingZopas is een tweede trailer voor de animatiefilm verschenen. In de video worden de hoofdpersonages geïntroduceerd en het leven waaraan ze willen ontsnappen, van drukke huisvrouw tot jonge crimineel.

De voornaamste rollen zijn ingesproken door heel wat bekende acteurs: Matthew McConaughey, John C. Reilly, Seth MacFarlane, Taron Egerton, Reese Witherspoon, Tori Kelly, Scarlett Johansson en Nick Kroll.

Sing draait vanaf 14 december 2016 in de Nederlandse bioscopen en is vanaf 21 december 2016 in de Belgische zalen te zien.

Tweede trailer voor animatiefilm Sing

Geplaatst door onder Films, Trailers