13/04/2016

Nieuwe beelden uit The Secret Life of Pets

Illumination Entertainment, de bekende studio achter Despicable Me en Minions, pakt deze zomer uit met The Secret Life of Pets. De animatiefilm is geregisseerd door Chris Renaud (Despicable Me) en Yarrow Cheney.

The Secret Life of PetsHet verhaal speelt zich af in een flat in Manhattan. Wanneer de bewoners gaan werken, komen hun huisdieren samen. Ze hangen wat rond en wisselen gênante verhalen uit over hun eigenaars. De positie van de verwende terriër Max komt in gevaar wanneer zijn bazin onverwachts thuiskomt met een broertje voor Max: de slordige bastaard Duke.

Wanneer de twee op straat straat belanden, ontdekken ze het gemene plan van Snowball. Hij is een schattig, maar waanzinnig konijn en leidt een leger van huisdieren die wraak willen nemen op baasjes die hen achterlieten. Max, Duke en hun vrienden uit het appartement zullen moeten samenwerken om daar een stokje voor te steken.

The Secret Life of PetsIn de onderstaande trailer worden meer (honds)dolle fragmenten uit de animatiefilm onthuld. In de video is ook stiekem wat sluikreclame te zien voor de volgende prent van Illumination: op de achterkant van een bus hangt een poster voor de muzikale komedie Sing (zie 02:10).

The Secret Life of Pets verschijnt vanaf 3 augustus 2016 in de bioscoop: in Nederland als Huisdiergeheimen en in België onder de titel Dierenmanieren.

Derde trailer voor The Secret Life of Pets

Geplaatst door onder Films, Trailers