19/04/2016

Minions-filmpje draait voor The Secret Life of Pets

Het publiek is dol op de Minions. Zo dol dat de gele onderdeurtjes uit Despicable Me vorig jaar zelfs hun eigen soloavontuur kregen. Omdat ze pas volgend jaar weer in de bioscoop opduiken in Despicable Me 3, mogen ze eerst nog eens in een korte film spelen: Mower Minions.

The Secret Life of PetsHet verhaal laat zien hoe de Minions verleid worden door een reclamespot voor een blender voor bananen. Helaas hebben ze niet genoeg geld om het ding te kopen. Ze besluiten om het gras af te maaien in de buurt en zo wat bij te verdienen. Hun dolle enthousiasme en onhandigheid zullen uiteraard weer grappige situaties opleveren.

Onderaan in dit bericht vind je het eerste plaatje uit Mower Mininos. Er zijn al negen korte films met de Minions gemaakt, maar die dienden vooral als bonusmateriaal bij de avondvullende animatiefilms. Het nieuwe filmpje zal straks als eerste op het grote scherm in première gaan.

Mower Minions duurt een viertal minuten en gaat in de bioscoop vooraf aan The Secret Life of Pets. De trailer voor die komedie, die laat zien wat huisdieren uitspoken als hun baasjes niet thuis zijn, vind je via deze link.

Eerste afbeelding uit Mower Minions

Mower Minions

(Via /Film)

Geplaatst door onder Afbeeldingen, Films