01/04/2016

DreamWorks-film Home krijgt animatieserie

Kung Fu Panda, How to Train Your Dragon, Puss in Boots, Monsters vs Aliens, Turbo, Madagascar, Mr. Peabody & Sherman, The Croods… Allemaal films van DreamWorks Animation waarvan later een tv-serie verscheen.

Poster HomeDeze zomer kan ook Home aan dat lijstje worden toegevoegd, want DreamWorks maakt een animatieserie voor Netflix die gebaseerd is op de komedie uit 2015. De reeks werd ontwikkeld door Ryan Crego (Sanjay and Craig, Shrek Forever After) en Thurop Van Orman (The Marvelous Misadventures of Flapjack).

In de animatiefilm gingen een groep aliens op zoek naar een nieuwe thuis en besloten ze om de aarde in te nemen. Het toeval bracht de onhandige alien Oh en het pientere meisje Tip bij elkaar. De twee werden vrienden en sloegen de handen ineen om de planeet te redden van een invasie.

Home: Adventures with Tip & Oh volgt op de gebeurtenissen uit de film en laat zien hoe de enthousiaste Oh intrekt bij Tip, haar moeder  Lucy en haar kat Pig. Uiteraard zorgt de combinatie van menselijke en buitenaardse cultuur voor heel wat gekke situaties en belanden ze in allerlei avonturen.

Home: Adventures with Tip & Oh (DreamWorks Animation, Netflix)Anders dan de 3D-bioscoopfilm wordt de tv-serie met handgetekende animatie gemaakt. Het eerste plaatje in dit bericht werpt alvast een blik op de stijl van Home: Adventures with Tip & Oh.

In de Benelux verschijnt het eerste seizoen vanaf 29 juli 2016 op Netflix. Naast Home wordt ook gewerkt aan de nieuwe animatieseries Voltron: Legendary Defender en Trollhunters.

(Via Variety)

Geplaatst door onder Afbeeldingen, Series