10/03/2016

Verse trailer voor Kubo and the Two Strings

Dit jaar maakt Travis Knight, animator én CEO van de studio LAIKA (The Boxtrolls, ParaNorman, Coraline), zijn debuut als regisseur met Kubo and the Two Strings. Het script is geschreven door Marc Haimes en Chris Butler (schrijver en regisseur van ParaNorman).

Poster Kubo and the Two StringsHet verhaal volgt Kubo, een vriendelijke jongen die met veel toewijding voor zijn moeder zorgt in een afgelegen dorp aan de kust, waar hij allerlei fantastische verhalen vertelt aan de bewoners. Hij leidt een rustig leventje, tot hij per ongeluk een geest uit het verleden oproept. Een geest die uit de hemel afdaalt om met een eeuwenoude vendetta af te rekenen.

Op de vlucht voor goden en monsters begint Kubo (Art Parkinson) aan een avontuur dat zijn wildste dromen overtreft. Met zijn shamisen – een magisch muziekinstrument – en de hulp van Monkey (Charlize Theron) en Beetle (Matthew McConaughey) beleeft Kubo een spannend avontuur dat hem naar allerlei mysterieuze locaties leidt. Om zijn familie te verenigen en zijn heldhaftige lot te vervullen, moet de dappere jongen de strijd aangaan met een stel gemene tweelingzusjes en de almachtige, wraakzuchtige Moon King.

Kubo and the Two StringsDe eerste teaser en trailer creëerden hoge verwachtingen en de onderstaande video doet daar nog een schepje bovenop. In de trailer wordt meer van de actie en de humor uit het verhaal onthuld.

Bij het maken van de poppen voor Kubo and the Two Strings werd intensief gebruikgemaakt van 3D-printers. Daarnaast bevat de stop-motionfilm ook heel wat computeranimatie – nog meer dan voorganger The Boxtrolls.

In Nederland verschijnt het langverwachte het resultaat onder de titel Kubo en het Magische Zwaard vanaf 24 augustus 2016 in de bioscoop.

Tweede trailer voor Kubo and the Two Strings

Geplaatst door onder Films, Trailers