29/03/2016

Tweede teaser voor The LEGO Batman Movie

De volgende animatiefilm van LEGO en Warner Brothers is een komisch avontuur over een bekende held uit de DC Comics en wordt geproduceerd door de Australische studio Animal Logic (The LEGO Movie, Happy Feet, Legend of the Guardians: The Owls of Ga’Hoole).

The LEGO Batman MovieChris McKay, die als animation supervisor meewerkte aan The LEGO Movie, zal de animatiefilm regisseren. Het script werd gepend door Seth Grahame-Smith (Dark Shadows). Net zoals de vorige lego-film nemen de makers het hele superheldengebeuren niet te serieus in The LEGO Batman Movie.

Nog geen week na de eerste teaser is nu al een tweede promotievideo opgedoken, waarin butler Alfred merkt dat de bikkelharde Bruce/Batman niet in staat is om over zijn gevoelens te praten.

The LEGO Batman MovieHet fragment verwijst ook naar de (gekke) oude speelfilms en tv-series waarin Batman eerder verscheen en werpt heel kort een blik op de verschillende superhelden en de schurken die zullen opduiken.

In Nederland draait de film vanaf 8 februari 2017 in de bioscopen.

Tweede teaser voor The LEGO Batman Movie

Geplaatst door onder Films, Trailers