08/03/2016

Eerste afbeelding uit nieuwe DuckTales-serie

Zoals vorig jaar werd aangekondigd, wordt er bij Disney Television Animation gewerkt aan een reboot van de bekende tekenfilmserie DuckTales. Vandaag is een eerste plaatje uit de reeks opgedoken.

DuckTalesDuckTales volgt de belevenissen van de schatrijke Scrooge McDuck (Dagobert Duck), zijn nieuwsgierige en ondeugende neefjes Huey, Dewey en Louie (Kwik, Kwek en Kwak) en de temperamentvolle Donald Duck.

Samen reizen ze de wereld rond en belanden ze in de grootste avonturen. Afgaande op het plaatje krijgt ook het pittige meisje Webby (Lizzy) een prominentere rol. Zij is de kleindochter van Mrs. Beakley (Mevrouw Baktaart).

DuckTales (2017)De eerste, kleurrijke afbeelding onthult alvast dat de stijl van de nieuwe DuckTales-serie aansluit bij de recente reeks van korte Mickey Mouse-filmpjes die Disney de voorbije jaren heeft uitgebracht.

Het resultaat wordt in 2017 op de buis verwacht. In hetzelfde jaar verschijnen eveneens nieuwe animatieseries die gebaseerd zijn op de succesvolle animatiefilms Tangled en Big Hero 6.

Geplaatst door onder Afbeeldingen, Series