15/02/2016

Trailer voor muzikale animatiefilm Sing

Illumination Entertainment (Despicable Me, Minions) brengt dit jaar twee films uit: The Secret Life of Pets, over wat huisdieren doen wanneer hun baasjes niet thuis zijn, en Sing, een muzikale film waarin meer dan tachtig bekende liedjes werden verwerkt.

Teaserposter Sing (Illumination Entertainment)Met Sing maakt schrijver en regisseur Garth Jennings, die vooral bekend is van zijn liveactionfilms The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy en Son of Rambow, zijn debuut in de wereld van de animatiefilms.

Het verhaal draait om Buster Moon (Matthew McConaughey), een erg enthousiaste en optimistische koala die de eigenaar is van een slecht draaiend theater. Om zijn schulden af te lossen en de lege zalen te vullen, besluit hij om een grootse zangwedstrijd te organiseren. Al vindt zijn beste vriend, het zwarte schaap Eddie (John C. Reilly), dat geen goed idee.

Buster weet nog net 1000 dollar bijeen te schrapen als prijzengeld voor de wedstrijd. Door een fout van zijn assistent, een oude hagedis, staat echter op de flyers dat er 100.000 dollar te winnen is. Meteen staat de hele dierenwereld in rep en roer.

Sing (Lady Gaga Pig)In de animatiefilm staan vijf personages centraal die hopen dat ze hun leven kunnen veranderen met de wedstrijd: muis Mike (Seth MacFarlane), gorilla Johnny (Taron Egerton), varken Rosita (Reese Witherspoon), olifant Meena (Tori Kelly) en stekelvarken Ash (Scarlett Johansson).

Onderstaande trailer introduceert alvast de gekke dierenwereld en geeft een glimp van de vele populaire hitjes uit de animatiefilm. Naast de bovenstaande cast zijn er ook stemrolletjes voor Nick Kroll, Jennifer Saunders, Peter Serafinowicz, Leslie Jones, Jay Pharoah, Nick Offerman en Beck Bennett.

Sing draait vanaf 14 december 2016 in de Nederlandse zalen en volgt vanaf 21 december 2016 in de Belgische bioscopen.

Eerste trailer voor Sing

Geplaatst door onder Films, Trailers