09/02/2016

Vers spotje voor The Secret Life of Pets

Illumination Entertainment, de bekende studio achter Despicable Me en Minions, pakt deze zomer uit met The Secret Life of Pets. De animatiefilm wordt geregisseerd door Chris Renaud (Despicable Me) en Yarrow Cheney.

The Secret Life of PetsHet komische avontuur biedt het antwoord op de vraag wat huisdieren overdag uitspoken als hun baasjes niet thuis zijn.

Hoofdpersonages zijn Max (een verwende terriër) en Duke (een slordige bastaard). Wanneer de twee honden op straat belanden, ontdekken ze een gevaarlijk complot van Snowball, een schattig maar erg gemeen konijntje.

Afgelopen zondag werd tijdens de Super Bowl, Amerika’s beroemde footballwedstrijd en best bekeken tv-programma, het onderstaande spotje uitgezonden. Uit de video blijkt dat de dieren goed weten hoe ze een feestje moeten bouwen.

The Secret Life of Pets verschijnt vanaf 3 augustus 2016 in de bioscoop: in Nederland als Huisdiergeheimen en in België onder de titel Dierenmanieren.

Super Bowl-spotje voor The Secret Life of Pets

Geplaatst door onder Films, Trailers