16/02/2016

Eerste blik op Smurfs: The Lost Village

Na twee hybridefilms wordt gewerkt aan een derde, volledig geanimeerde bioscoopfilm over de Smurfen. Volgens regisseur Kelly Asbury (Gnomeo & Juliet, Shrek 2) zullen de karakterontwerpen en achtergronden dichter aanleunen bij het originele werk van de Belgische stripmaker Peyo.

Get Smurfy (Sony Pictures Animation)De productie van Sony Pictures Animation werd al drie keer uitgesteld en verandert nu voor de derde keer van titel. Niet The Smurfs 3, want het moet een nieuw begin worden. Niet het hippe Get Smurfy dat vorig jaar werd aangekondigd. Nee, de nieuwe film heet voortaan Smurfs: The Lost Village.

Hieronder vind je het eerste plaatje voor de computerfilm. In Sony’s persbericht wordt het verhaal als volgt omschreven:

Smurfin heeft het gevoel dat iedereen behalve zij iets te doen heeft in het Smurfendorp: Grote Smurf leidt het dorp, Baksmurf bakt en zelfs Moppersmurf… moppert. Wat staat het enige meisje in het dorp dan te doen? Op zoek gaan naar haar eigen doel, natuurlijk! Onderweg kruist ze het pad van een mysterieuze figuur die het betoverde bos intrekt. Ze volgt hem en komt terecht in het onbekende en verboden woud. Samen met haar broers Brilsmurf, Potige Smurf en Klungelsmurf vormt ze het Smurfenteam, dat achternagezeten wordt door de boze tovenaar Gargamel.

Smurfs: The Lost VillageZe raken verzeild in een avontuur vol actie, gevaar en verrassingen dat hen leidt naar de grootste ontdekking uit de geschiedenis van de Smurfen. Als Gargamel hen toch beetkrijgt en het lot van alle Smurfen in zijn kwade handen ligt, moet Smurfin erachter komen wie ze echt is en al het mogelijke doen om haar familie te redden.

Momenteel zijn zes acteurs bekend die hun stem lenen aan de originele, Engelstalige versie van de animatiefilm: Jack McBrayer (Klungelsmurf), Danny Pudi (Brilsmurf), Joe Manganiello (Potige Smurf), Mandy Patinkin (Grote Smurf), Demi Lovato (Smurfin) en Rainn Wilson (Gargamel).

Smurfs: The Lost Village wordt in de Belgische bioscopen verwacht op 29 maart 2017 en wat later in de Nederlandse zalen.

Geplaatst door onder Afbeeldingen, Films