22/02/2016

Coole clip uit volwassen animatieserie Lastman

Niet alle animatieseries zijn voor kleine kinderen. Een van de veelbelovende projecten waar momenteel aan wordt gewerkt is Lastman. Aan de basis ligt de gelijknamige, Franse stripreeks van Yves Balak, Michaël Sanlaville en Bastien Vivès.

Poster voor serie LastmanGeïnspireerd door machofilms uit de jaren tachtig, stoere manga en coole vechtgames mikt Lastman op een publiek van (jonge) volwassenen. Regisseur is Jérémie Périn, bekend van de sexy horrorvideo Fantasy en het geiletruckersfilmpje Truckers Delight.

Twee jaar geleden, toen het project voor het eerst aan het grote publiek werd voorgesteld, schreven we al dat Lastman een stoere choreografie van bikkelharde gevechten beloofde te worden, voorzien van flink wat avontuur en bovennatuurlijke elementen. De serie is een prequel die zich ongeveer tien jaar voor de gebeurtenissen uit de strips afspeelt.

Het verhaal draait om Richard Aldana, een jonge bokser uit Paxtown, een stad vol misdaad en corruptie. Wanneer zijn vriend en coach Dave verdwijnt, blijft hij alleen achter met diens mysterieuze dochter Siri. Al snel worden de twee opgejaagd door een vreemde sekte en belanden ze op een spannend toernooi voor allerlei excentrieke vechters.

LastmanIn dit bericht vind je de eerste clip uit Lastman, een reportage van Canal+ die enkele ongeziene fragmenten uit de tekenfilmserie bevat en de teaser voor het bijbehorende videospel LASTFIGHT (dat weliswaar in 3D werd gemaakt en een andere look heeft).

Lastman bestaat uit 26 afleveringen van 13 minuten, is een productie van Everybody On Deck en wordt geanimeerd bij de Franse studio Je Suis Bien Content. De eerste aflevering zal wellicht in de zomer van 2016 op France 4 worden uitgezonden.

Eerste clips uit Lastman

Teaser voor de game LASTFIGHT

(Via Catsuka)

Geplaatst door onder Series, Trailers