10/12/2015

Trailer voor Teenage Mutant Ninja Turtles 2

Hoewel het design van de schildpadhelden veel commentaar kreeg, hield dat Teenage Mutant Ninja Turtles niet tegen om wereldwijd meer dan 450 miljoen euro op te halen in de bioscoop. Al vrij snel werd dan ook een vervolg op de film aangekondigd.

Teenage Mutant Ninja TurtlesVandaag zijn de eerste beelden te bekijken uit die sequel, die Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows heet en geregisseerd is door Dave Green. Het script werd gepend door Josh Appelbaum en André Nemec, het duo achter Mission: Impossible – Ghost Protocol.

Net als de eerste hybridefilm wordt het opnieuw een combinatie van live action en computeranimatie. De Turtles worden tot leven gebracht met behulp van motion capture, een techniek waarbij de bewegingen van acteurs als basis dienen voor de computeranimaties. Het digitale toverwerk wordt onder andere gecreëerd bij Industrial Light & Magic (ILM), de studio achter Star Wars en Rango.

Enkele iconische figuren uit de strips en animatieseries komen in de film aan bod, zoals Casey Jones (de sportieve held met het hockeymasker) en de gespierde schurken Bebop (wrattenzwijn) en Rocksteady (neushoorn).

Het resultaat verschijnt op 16 juni 2016 in de Nederlandse zalen. De Belgische release draait wat later vanaf 27 juli 2016 in de bioscoop.

Trailer voor Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows

Geplaatst door onder Films, Trailers