29/12/2015

Trailer voor animatiefilm Robinson Crusoe

nWave Pictures, de Belgische animatiestudio achter The House of Magic, Sammy’s Adventures en Fly Me to the Moon, pakt volgend jaar uit met een geanimeerde bioscoopfilm over een bekende schipbreukeling.

Poster Robinson CrusoeDe 3D-prent werd geregisseerd door veteraan Ben Stassen. Net als het klassieke boek van Daniel Defoe gaat het over een man die aanspoelt op een tropisch eiland, maar in de film wordt het verhaal verteld uit het standpunt van een groep maffe, pratende dieren die er wonen.

Op het eiland maakt de onhandige tweevoeter Robinson kennis met de avontuurlijke papegaai Dinsdag, de slimme kameleon Carmelo, de luie geit Scrubby, de enthousiaste tapir Rosie, de jonge egel Epi, het schubdier Pango en de schattige ijsvogel Kiki. Samen binden ze de strijd aan tegen enkele gemene, wilde katten die de exotische locatie willen overnemen.

Robinson Crusoe (in 3D) verschijnt vanaf 17 februari 2016 in de Nederlandse zalen en draait vanaf 30 maart 2016 in de Belgische bioscopen.

Nederlandse en Vlaamse trailer voor Robinson Crusoe

Geplaatst door onder België, Eigen bodem, Films, Trailers