08/12/2015

Trailer voor serie Dawn of the Croods

Dawn of the Croods is een nieuwe animatieserie die gebaseerd is op The Croods, een populaire bioscoopfilm van DreamWorks Animation. De studio maakt de avonturen exclusief voor onlinetelevisieaanbieder Netflix.

Dawn of the Croods (DreamWorks / Netflix)Zoals de titel doet vermoeden, speelt de serie zich af in de tijd voor de belevenissen uit de bioscoopfilm. Het verschil met die computergeanimeerde prent is dat Dawn of the Croods met handgetekende animatie is gemaakt. Ook de stemacteurs werden allemaal vervangen.

Centraal staat ’s werelds eerste familie: dochter Eep, zoon Thunk, vader Grug, moeder Ugga, baby Sandy en oma Gran. De serie volgt allerlei ‘moderne’ problemen die ze voor het eerst in de geschiedenis hebben: nieuwe vrienden, huisdieren, voedsel, jachttechnieken, school, pyjamafeestjes, verkiezingen en meer.

Onderaan vind je de allereerste trailer voor de serie. Het resultaat komt net op tijd voor Kerstmis. De afleveringen verschijnen op 24 december 2015 online op Netflix. Een tweede Croods-film wordt in de bioscoop verwacht in 2017.

Trailer voor Dawn of the Croods

Geplaatst door onder Series, Trailers