18/11/2015

Trailer voor tekenfilmserie F is for Family

Volgende maand verschijnt F is for Family. De nieuwe tekenfilmserie is een parodie op oude sitcoms, mikt op een publiek van (jonge) volwassenen en zal exclusief op Netflix worden uitgezonden.

F is for FamilyKeer terug naar het verleden met verhalen die zich afspelen in de jaren zeventig, een tijd waarin je kinderen nog mocht slaan, binnen nog mocht roken en je pistool gewoon mee mocht naar de luchthaven. Centraal staan de belevenissen van de familie Murphy.

F is for Family werd bedacht door Bill Burr, een Amerikaanse acteur, schrijver en stand-upcomedian. Hij werkte het concept uit tot een tv-serie met showrunner Michael Price, die als schrijver en producent aan ruim 260 afleveringen van The Simpsons meewerkte.

F is for FamilyBurr leent zijn stem aan vader Frank Murphy. Een aantal van de andere personages worden ingesproken door Laura Dern (echtgenote Sue), Justin Long (oudste zoon Kevin) en Sam Rockwell (Victor).

De miniserie (zes afleveringen van dertig minuten) is in Frankrijk geanimeerd en werd geproduceerd door Gaumont International Television en Wild West Television.

Het resultaat verschijnt wereldwijd op Netflix op 18 december 2015.

Trailer voor F is for Family

Geplaatst door onder Series, Trailers