27/11/2015

Michael Giacchino componeert The Incredibles 2

Regisseur Brad Bird en componist Michael Giacchino slaan opnieuw de handen ineen. Beide Oscarwinnaars zullen samen aan de langverwachte superheldenfilm The Incredibles 2 werken.

The IncrediblesGiacchino ging al vaak voor animatiestudio Pixar aan de slag. Zo componeerde hij de muziek van de bioscoopfilms Inside Out, The Incredibles, Ratatouille, Up en Cars 2, net als de tv-specials van Toy Story en de korte films La Luna, Lifted, Partly Cloudy en One Man Band. Momenteel is hij druk bezig met Walt Disneys dierenavontuur Zootopia.

The Incredibles verscheen in 2004 in de bioscoop en draaide om de komische en heroïsche belevenissen van de familie Parr: vader Bob, moeder Helen, zoon Dashiell, dochter Violet en baby Jack Jack.

Over het verhaal van The Incredibles 2 wil Brad Bird voorlopig niets kwijt. Wel vertelde de regisseur in een interview dat hij een aantal oude ideeën zal gebruiken waarvoor geen plaats meer was in de eerste Incredibles-film.

Het resultaat laat nog even op zich wachten. The Incredibles 2 verschijnt pas op 21 juni 2019 in de Amerikaanse bioscoopzalen.

Giacchino tekent contract voor The Incredibles 2

(Via ComingSoon)

Geplaatst door onder Films