05/11/2015

Vaderlijke wijsheid in eerste clip The Good Dinosaur

Deze maand verschijnt The Good Dinosaur, het avondvullende debuut van regisseur Peter Sohn. Hij maakte de korte film Partly Cloudy en leende zijn stem aan karakters uit Ratatouille (Emile) en Monsters University (Squishy).

Poster The Good Dinosaur (Pixar)De nieuwe animatiefilm van Pixar laat zien wat er gebeurd zou zijn als er 65 miljoen jaar geleden geen grote asteroïde neerstortte op aarde en alle dinosaurussen bleven leven.

In het avontuur raakt de jonge, bange apatosaurus Arlo gescheiden van zijn familie en wordt hij vrienden met de kleine, wilde holbewoner Spot. Tijdens hun reis door het gevaarlijke en mysterieuze landschap, vindt Arlo de kracht om zijn angsten te overwinnen en ontdekt hij wat hij allemaal kan bereiken.

Na een aantal mooie trailers heeft Pixar nu een eerste clip uit de animatiefilm vrijgegeven. Het fragment laat zien hoe de jonge Arlo van zijn vader Poppa een wijze levensles krijgt.

Het resultaat draait vanaf 25 november 2015 in Nederland en België.

Clip The Good Dinosaur – Get Through Your Fear

Geplaatst door onder Films, Trailers