26/11/2015

Mooi animatiefilmpje voor Spaanse loterij

Samen gokken en hopen op de jackpot is in verschillende landen een traditie. Zo ook in Spanje, waar de jaarlijkse kerstloterij (Lotería de Navidad) in december talloze familieleden, vrienden en collega’s doen wegdromen.

Lotería de Navidad 2015 - JustinoOm het saamhorigheidsgevoel wat aan te wakkeren (lees: nog meer mensen aan te zetten om loterijbriefjes te kopen), werd onlangs een mooi geanimeerde reclamespot gemaakt die bij het publiek een gevoelige snaar moest raken.

Het verhaal draait om Justino, die als nachtwaker in een mannequinfabriek werkt. Zijn beroep brengt een zekere eenzaamheid met zich mee, maar dankzij de vele etalagepoppen voelt hij zich iets minder alleen. Hij gebruikt hen zelfs om zijn collega’s op te vrolijken die overdag in het bedrijf werken.

De fijne commercial werd geregisseerd door Againstallodds (Zweden) en geproduceerd door Passion Pictures (Verenigd Koninkrijk) en Blur Films (Spanje). Een blik achter de schermen vind je in de video helemaal onderaan in dit bericht. Meer informatie is op deze site te vinden.

Reclamespot Spaanse kerstloterij 2015

Blik achter de schermen (Spaanstalig)

(Via Motionographer)

Geplaatst door onder Commercials, Kortfilms