16/10/2015

Trailer voor animatiefilm Ratchet & Clank

Zoals eerder aangekondigd verschijnt er volgend jaar een animatiefilm die gebaseerd is op de avonturen van Ratchet & Clank, het populaire duo dat sinds 2002 in meer dan tien PlayStation-games opdook.

Poster Ratchet & ClankHet verhaal draait om de heldhaftige Ratchet (de laatste lombax) en de kleine Clank (een slimme robot). Samen nemen ze het op tegen Chairmen Drek, een gemene alien met een bijzonder gevaarlijk wapen dat elke planeet in het Solana-universum kan verwoesten. Met de hulp van de Galactic Rangers zetten Ratchet en Clank hun leven op het spel om het universum te beschermen tegen Drek en zijn handlangers.

De prent wordt geregisseerd door Kevin Munroe (TMNT) en coregisseur Jericca Cleland (cinematic designer Arthur Christmas). Het script schreef Munroe samen met spelletjesveteranen T.J. Fixman en Gerry Swallow. Het resultaat is een samenwerking van Insomniac Games, Blockade Entertainment, Sony Computer Entertainment en de Canadese animatiestudio Rainmaker Entertainment (Escape From Planet Earth).

Naast de originele stemacteurs uit de games zoals James Arnold Taylor (Ratchet), David Kaye (Clank), Jim Ward (Captain Qwark) en Armin Shimerman (Nefarious), werden ook bekende namen uit Hollywood ingeschakeld: Paul Giamatti (Chairman Drek), John Goodman (Ratchets mentor Grimroth), Bella Thorne (Galactic Ranger Cora), Rosario Dawson (Galactic Ranger-hulpje Elaris) en Sylvester Stallone (Dreks luitenant Victor Von Ion).

De eerste trailer voor de nieuwe animatiefilm vind je onderaan in dit bericht. In Amerika verschijnt de prent op 29 april 2016 in de bioscoop.

Eerste trailer animatiefilm Ratch & Clank

(Via Vlicious)

Geplaatst door onder Films, Trailers