25/10/2015

Animal Logic plant verfilming Fortunately, the Milk

Regisseur Edgar Wright (Shaun of the Dead, Scott Pilgrim vs the World) en acteur Johnny Depp (Rango, Pirates of the Caribbean, Alice in Wonderland) werken samen aan een verfilming van Fortunately, the Milk.

Fortunately, the MilkDat is een kinderboek van Neil Gaiman, de bekroonde auteur wiens Coraline al eerder een animatiefilm kreeg.

Het fantasievolle verhaal, dat in 2013 werd uitgegeven, volgt de komische avonturen van een vader die naar de winkel gaat om melk voor bij de ontbijtgranen van zijn kinderen te kopen en terugkeert met wilde verhalen over aliens, tijdreizigers, piraten, dinosaurussen en meer.

Fortunately, the MilkNaar verluidt is het de bedoeling om van Fortunately, the Milk een avondvullende hybridefilm te maken die computeranimatie met live action combineert.

Het script wordt gepend door Bret McKenzie, schrijver en acteur van de hilarische serie Flight of the Conchords. Hij componeerde ook enkele liedjes voor de twee recentste Muppets-films.

De productie van de deels geanimeerde film is in handen van Animal Logic. Die Australische animatiestudio achter The LEGO Movie, Happy Feet en Legend of the Guardians: The Owls of Ga’Hoole is al een tijdje van plan om het tempo op te voeren; enkele maanden geleden werd een dochterstudio in Canada opgericht.

Distributeur Fox (Ice Age) zou momenteel in onderhandeling zijn om de maffe prent in de bioscopen uit te brengen. Een releasedatum is er nog niet.

Boektrailer voor Fortunately, the Milk

(Via THR)

Geplaatst door onder Films