23/09/2015

Aardman en Nathan Love smelten samen

Aardman Animations en Nathan Love bundelen hun krachten. De Britse stop-motionstudio achter Wallace & Gromit en Shaun the Sheep heeft een meerderheid verworven in de Amerikaanse animatiestudio, die voortaan doorgaat onder de naam Aardman Nathan Love.

Logo Aardman Nathan LoveNathan Love werd opgericht in 2007 door Joe Burrascano en maakte geanimeerde reclamespots en campagnes voor grote merken als Kellogg’s, Pepsi, NBC en Nickelodeon. Met de overname hoopt de Britse studio een voet tussen de deur te krijgen in New York en de rest van Amerika.

De bedoeling is dat Aardman Nathan Love “originele, geanimeerde entertainment zal produceren, met een sterke focus op karakter en storytelling, voor een wereldwijd publiek”. De ambitieuze samenwerking moet volgens Aardman voor nieuwe kansen zorgen om naast reclamewerk ook langere projecten (voor televisie en film?) te maken in Amerika.

Aardman Nathan LoveOm het nieuwe tijdperk in te luiden, werd alvast een toffe animatie gemaakt waarin maffe karakters het gecombineerde logo aanbidden: het hart van Nathan Love en de typische ster van Aardman.

Meer informatie vind je op de verse website aardman.nathanlove.com.

Animatie voor Aardman Nathan Love

Geplaatst door onder Commercials