25/08/2015

Poster en promoclips voor Hotel Transylvania 2

Hotel Transylvania 2 is het vervolg op de griezelige komedie van Sony Pictures Animation uit 2012. Net als zijn voorganger wordt de nieuwe computeranimatiefilm geregisseerd door Genndy Tartakovsky.

Poster Hotel Transylvania 2Na de gebeurtenissen uit de eerste film staan de deuren van Dracula’s monsterhotel open voor iedereen. Zijn dochter Mavis en haar menselijke vriendje Johnny zijn ondertussen de ouders geworden van het schattige jongetje Dennis.

Terwijl Mavis haar schoonouders bezoekt, maakt Dracula zich zorgen dat zijn kleinzoon niet genoeg kenmerken van een vampier vertoont. Hij besluit om de jonge Dennis een heuse monsteropleiding te geven en rekent daarvoor op de hulp van zijn vrienden. De monsterpret barst helemaal los wanneer de eeuwenoude vader van Dracula op familiebezoek komt. De ouderwetse Vlad vindt het geen lachertje dat mensen welkom zijn in het hotel en dat zijn achterkleinkind een halfbloed is…

Samen met de nieuwe poster vind je in dit bericht ook enkele recente promotiespotjes waarin het beroemde hotel en de monsterlijke gasten worden voorgesteld. De eerste trailer kun je nog steeds hier bekijken.

Het resultaat verschijnt in oktober 2015 in Nederland en België.

Promotiespotjes voor Hotel Transylvania 2

Geplaatst door onder Films, Trailers