11/07/2015

Eerste teaser voor Robinson Crusoe

Dit jaar komt nWave Pictures naar buiten met een animatiefilm over een bekende schipbreukeling. De Belgische studio bracht recent The House of Magic uit en is daarnaast bekend van de schildpaddenfilms Sammy’s Adventures en het vliegenavontuur Fly Me to the Moon.

Poster Robinson CrusoeRobinson Crusoe is geregisseerd door Ben Stassen en Vincent Kesteloot, het duo achter Sammy’s Adventures: Escape from Paradise. Net als het bekende boek van Daniel Defoe draait het verhaal om een man die aanspoelt op een tropisch eiland.

Omdat dit een animatiefilm voor kinderen is, wordt het eiland natuurlijk bewoond door een groep maffe, pratende dieren die het eigenaardige wezen uit de zee niet meteen vertrouwen: “Hij trekt zijn huid uit! Ik denk dat ik moet overgeven.”

Onderaan in dit bericht vind je de allereerste teaser voor de computerprent. De Franse distributeur StudioCanal, die zich naar verluidt heeft ingekocht in nWave, brengt de 3D-animatiefilm in de Franse zalen uit in de kerstperiode van 2015.

Eerste teaser voor Robinson Crusoe

(Via FocusOnAnimation)

Geplaatst door onder België, Eigen bodem, Films, Trailers