18/07/2015

Michael Cera te horen in LEGO Batman

Na het succes van The LEGO Movie zitten bij Warner Brothers maar liefst vier nieuwe Lego-animatiefilms in de pijplijn voor de komende jaren. De eerstvolgende spin-off is LEGO Batman.

Robin (LEGO Batman game)Chris McKay, animation supervisor van The LEGO Movie en regisseur van de serie Robot Chicken, zal het geanimeerde Batman-avontuur regisseren. Het script wordt gepend door Seth Grahame-Smith, bekend van de liveactionfilms Dark Shadows en Abraham Lincoln: Vampire Hunter.

Over het verhaal zijn weinig details bekend, maar de makers beloven een actievol en komisch spektakel voor fans van de superheld. Verschillende kostuums, gadgets en Batmobiles uit de 75-jarige geschiedenis van Batman zullen in de animatiefilm verwerkt worden.

Zopas kwam aan het licht dat acteur Michael Cera (Scott Pilgrim vs. The World, Sausage Party) de rol inspreekt van Robin, de rechterhand van de superheld. Net als in de eerste Lego-film leent Will Arnett zijn stem aan de ietwat arrogante Batman, die stiekem ook een gefrustreerde muzikant bleek.

De Amerikaanse release staat gepland voor 10 februari 2017.

(Via THR – Plaatjes uit Scott Pilgrim en de LEGO Batman-game)

Geplaatst door onder Films