29/07/2015

Magisch artwork voor Kung Fu Panda 3

Volgend jaar verschijnt de derde Kung Fu Panda-film van DreamWorks Animation. De regie van de computerprent is in handen van Jennifer Yuh Nelson en Alessandro Carloni.

Artwork Kung Fu Panda 3In Kung Fu Panda 3 wordt de geadopteerde panda Po herenigd met zijn biologische vader. De twee reizen samen naar het geheime paradijs waar de andere panda’s zich hebben teruggetrokken. In het magische dorp maakt Po voor het eerst kennis met heel wat soortgenoten.

Samen met production designer Raymond Zibach bespraken de regisseurs kort de look van de animatiefilm in een interview met Entertainment Weekly.

Artwork Kung Fu Panda 3Het dorp – en dus ook het artwork in dit bericht – moest er betoverend uitzien. Tot nu toe heeft Po altijd gedacht dat alle panda’s uitgestorven waren, dus is het dorp voor hem als een sprookje dat tot leven komt.

Nu er meer dan één panda in het verhaal zit, was het ook een uitdaging om voldoende variatie in de ontwerpen te brengen. Zo zitten er naar verluidt bijna dertig verschillende panda’s in de film, van kinderen tot volwassenen.

De eerste teaser voor de animatiefilm kun je in dit bericht bekijken. Het resultaat verschijnt op 29 januari 2016 in de Amerikaanse bioscopen.

Artwork voor Kung Fu Panda 3 (klik voor hogere resolutie)

Geplaatst door onder Afbeeldingen, Films