24/07/2015

Eerste beelden uit animatieserie Dinotrux

Een van de exclusieve animatieseries die DreamWorks Animation voor Netflix maakt is Dinotrux. Aan de basis ligt de gelijknamige reeks kinderboeken van de Amerikaanse illustrator en schrijver Chris Gall.

Poster Dinotrux (DreamWorks & Netflix)De verhalen spelen zich af in een fantasievolle versie van een prehistorische wereld. De vreemde bewoners zijn een mix van stoere dinosaurussen en grote voertuigen. Ronkende personages die voorkomen zijn de Tyrannosaurus Trux, Scraptors en Tow-a-constrictors.

Spilfiguren in de actievolle avonturenserie zijn Ty, een enorme T-Trux die grootse plannen heeft in de wereld, en zijn beste maatje Revvit, een slimme Reptool die erg creatief is. Samen beschermen ze hun mechanische gemeenschap tegen D-Strux, een reusachtig monster dat alles vernietigt.

Onderaan in dit bericht kun je de eerste beelden bekijken. Je vindt er zowel de intro voor de animatieserie als een eerste fragment waarin een van de vrienden uit een gevaarlijke teerput gered moet worden.

Het resultaat verschijnt op 14 augustus 2015 op Netflix.

Eerste beelden uit Dinotrux

Geplaatst door onder Series, Trailers