17/06/2015

Eerste trailer voor Hotel Transylvania 2

Hotel Transylvania 2 is het vervolg op de griezelige komedie van Sony Pictures Animation uit 2012. Net als zijn voorganger wordt de nieuwe computeranimatiefilm geregisseerd door Genndy Tartakovsky.

Teaserposter Hotel Transylvania 2Na de gebeurtenissen uit de eerste film staan de deuren van Dracula’s monsterhotel open voor iedereen. Zijn dochter Mavis en haar menselijke vriendje Johnny zijn ondertussen de ouders geworden van het schattige jongetje Dennis.

Terwijl Mavis haar schoonouders bezoekt, maakt Dracula zich zorgen dat zijn kleinzoon niet genoeg kenmerken van een vampier vertoont. Hij besluit om de jonge Dennis een heuse monsteropleiding te geven en rekent daarvoor op de hulp van zijn vrienden (weerwolf Wayne, monster Frank, mummie Murray en de onzichtbare man Griffin).

De monsterpret barst helemaal los wanneer de eeuwenoude vader van Dracula op familiebezoek komt. De ouderwetse Vlad vindt het geen lachertje dat mensen welkom zijn in het hotel en dat zijn achterkleinkind een halfbloed is…

Onderaan vind je de Amerikaanse trailer, gevolgd door een Nederlandstalige variant die een aantal andere fragmenten uit de griezelkomedie bevat.

Het resultaat verschijnt in oktober 2015 in Nederland en België.

Eerste trailer voor Hotel Transylvania 2

Geplaatst door onder Films, Trailers