17/06/2015

Toffe teaser voor The Secret Life of Pets

Dit jaar verschijnt Minions, een spin-off van Despicable Me, maar nadien komt Illumination Entertainment met iets nieuws: The Secret Life of Pets.

Poster The Secret Life of PetsDe animatiefilm, die geregisseerd wordt door Chris Renaud (Despicable Me, The Lorax) en Yarrow Cheney, biedt het antwoord op de vraag wat huisdieren overdag uitspoken als hun eigenaars niet thuis zijn.

Het verhaal speelt zich af in een flat in Manhattan. Wanneer de bewoners gaan werken, komen hun huisdieren samen. Ze hangen wat rond en wisselen gênante verhalen uit over hun eigenaars. De positie van terriër Max komt in gevaar wanneer zijn bazin thuiskomt met de slordige bastaard Duke.

Al gauw belanden de twee op straat. Daar ontdekken ze het gemene plan van het schattige konijn Snowball. Hij leidt een leger van huisdieren die wraak willen nemen op de baasjes. Ondanks hun verschillen, zullen Max en Duke moeten samenwerken om daar een stokje voor te steken.

The Secret Life of PetsVan dat bovenstaande verhaal is in de onderstaande teaser nog niets terug te vinden, maar de leuke video introduceert wel een aantal van de maffe dieren uit de animatiefilm.

Bekende acteurs die hun stem aan de film lenen zijn Louis C.K., Eric Stonestreet, Kevin Hart, Steve Coogan, Ellie Kemper, Lake Bell, Jenny Slate, Bobby Moynihan, Dana Carvey, Hannibal Buress en Albert Brooks.

Het resultaat wordt in de Amerikaanse zalen verwacht op 8 juli 2016. De Nederlandse release – Huisdiergeheimen – verschijnt op 4 augustus 2016.

Eerste teaser voor The Secret Life of Pets

Geplaatst door onder Films, Trailers