18/06/2015

Actievolle trailer voor Kung Fu Panda 3

Volgend jaar verschijnt de derde Kung Fu Panda-film van DreamWorks Animation. Het is de eerste animatiefilm die deels in China wordt gemaakt bij dochterstudio Oriental DreamWorks. De regie van de computerprent is in handen van Jennifer Yuh Nelson en Alessandro Carloni.

Po & Li in Kung Fu Panda 3 (DreamWorks Animation)Po, die altijd dacht dat hij enige overlevende was, wordt herenigd met zijn biologische vader Li. De twee lijken erg goed op elkaar, want hun eerste ontmoeting is op een wedstrijd dumplings (vr)eten.

Wanneer Li hem meeneemt naar het geheime pandaparadijs waar de andere soortgenoten zich hebben teruggetrokken, leert Po zijn vader beter kennen en maakt hij kennis met de enthousiaste danseres Mei Mei. De adoptievader van Po, Mr Ping, heeft het lastig met de hele situatie en neemt een beschermende houding aan.

Kai in Kung Fu Panda 3De vredige panda’s worden helaas bedreigd door Kai, een gemene stier die over bovennatuurlijke krachten en gevaarlijke wapens beschikt (zie afbeelding). Hij zint op wraak en heeft bovendien een appeltje te schillen met kungfumeester Shifu en zijn leerlingen, de Furious Five.

In dit bericht vind je de eerste, Amerikaanse trailer voor Kung Fu Panda 3. Helemaal onderaan kun je ook de Chinese variant bekijken. Die bevat veel meer actievolle beelden uit de geanimeerde kungfufilm en werpt een eerste blik op de nieuwe slechterik. Acteurs die de nieuwe rollen inspreken zijn Bryan Cranston (Li), Rebel Wilson (Mei Mei) en J. K. Simmons (Kai).

Het resultaat verschijnt op 29 januari 2016 in de Amerikaanse bioscopen.

Eerste trailers voor Kung Fu Panda 3

Geplaatst door onder Films, Trailers