14/06/2015

Get Smurfy: Zo zien de nieuwe Smurfen eruit

De derde Smurfenfilm van Sony Pictures Animation wordt een reboot. De twee vorige waren hybridefilms die menselijke acteurs met digitale personages combineerden, maar de nieuwe prent wordt volledig met de computer geanimeerd.

Smurfs - artwork van Noelle TriaureauGet Smurfy (en dus niet The Smurfs 3) wordt een oorsprongsverhaal over de blauwe wezentjes en Gargamel.

In het verhaal reizen Smurfin en haar broers door het onbekende, betoverde bos. Ze willen een fabelachtig Smurfendorp ontdekken voor de gemene tovenaar Gargamel het vindt. Onderweg wordt een deel van het mysterie over het ontstaan van de blauwe wezentjes opgehelderd: Zijn er ook Smurfen in andere kleuren? En waarom zijn er 99 jongens en maar één meisje?

Get Smurfy (Sony Pictures Animation)Vandaag, Global Smurfs Day, trakteerde Sony de fans op een video die een eerste blik werpt op de nieuwe look van de Smurfen. Daarnaast maakte de studio de stemacteurs bekend van drie belangrijke personages: Mandy Patinkin (Papa Smurf), Demi Lovato (Smurfette) en Rainn Wilson (Gargamel).

Regisseur Kelly Asbury (Gnomeo & Juliet, Shrek 2) vertelde eerder dat de karakterontwerpen en achtergronden qua stijl dichter aanleunen bij het originele werk van de Belgische stripmaker Peyo.

Het resultaat wordt wereldwijd in de bioscoop verwacht op 31 maart 2017.

Eerste blik op personages Get Smurfy

Geplaatst door onder Films, Trailers