11/06/2015

Eerste afbeeldingen uit Kung Fu Panda 3

Volgend jaar verschijnt de derde Kung Fu Panda-film van DreamWorks Animation. De regie van de computerprent is in handen van Jennifer Yuh Nelson en Alessandro Carloni.

Kung Fu Panda 3Po, die altijd dacht dat hij enige overlevende was, wordt herenigd met zijn biologische vader Li. Die neemt hem mee naar het geheime pandaparadijs waar de andere soortgenoten zich hebben teruggetrokken.

Hij leert zijn vader beter kennen, een pretmaker die gek is op eten, spelen en relaxen. Po maakt er ook kennis met Mei Mei, een enthousiaste danseres die erg handig is met een lint (en een nunchaku).

Mr. Ping, de adoptievader van Po, heeft het lastig met de hele situatie en neemt een beschermende houding aan. Die emotionele tweestrijd waarin Po en zijn vaders terechtkomen is terug te vinden op de uitgelekte cover van het bij de film behorende kinderboek (zie plaatje).

Actie en gevaar is er natuurlijk ook, want de slechterik Kai bedreigt het vredige dorp en de wereld. Daarom wil Po de schattige, spelende panda’s leren vechten zodat ze zich kunnen verdedigen.

In dit bericht vind je de allereerste afbeeldingen uit Kung Fu Panda 3, de eerste animatiefilm die deels gemaakt wordt in China bij dochterstudio Oriental DreamWorks. Op de plaatjes zijn Po (Jack Black), zijn vader Li (Bryan Cranston) en Mei Mei (Rebel Wilson) te zien. Wie uiteraard niet in de film zullen ontbreken, zijn de Furious Five – Tigress (Angelina Jolie), Monkey (Jackie Chan), Mantis (Seth Rogen), Viper (Lucy Liu) en Crane (David Cross) – en hun wijze meester Shifu (Dustin Hoffman).

Het resultaat verschijnt op 29 januari 2016 in de Amerikaanse bioscopen.

Eerste afbeeldingen uit Kung Fu Panda 3 (klik voor hogere resolutie)

(Via USAToday en Amazon)

Geplaatst door onder Afbeeldingen, Films