15/05/2015

Minions azen op de kroon in nieuwe trailer

Dit jaar krijgen de gele opdondertjes uit de populaire Despicable Me-bioscoophits hun eigen spin-off. De 3D-prent wordt geregisseerd door Pierre Coffin (Despicable Me-films) en Kyle Balda (The Lorax).

MinionsMinions worden depressief als ze niemand hebben om te dienen, dus zijn ze steeds op zoek naar de grootste schurk. Zo werkten ze doorheen de geschiedenis voor een tyrannosaurus rex, een holbewoner, een vampier, een middeleeuwse koning… en zelfs de Franse keizer Napoleon.

In de jaren zestig gaan drie Minions – Stuart, Kevin en Bob – op zoek naar een nieuwe meester. Tijdens de ‘Villain-Con’ (Schurkenbeurs) in Orlando valt hun oog op Scarlet Overkill. Zij wil de werelds eerste vrouwelijke superschurk worden. Hulp krijgt ze daarvoor van uitvinder Herb Overkill, haar trouwe echtgenoot en grootste fan.

Minions - King BobNa al het vorige promotiemateriaal (dat zelfs enkele schattige stukjes stop motion bevatte) heeft animatiestudio Illumination Entertainment zopas een derde, fijne trailer vrijgegeven. De video gaat iets dieper in op het verhaal, maar toont vooral veel grappige fragmenten uit de computerprent.

Ontdek de vele (ongelukkige) bazen van de Minions, de snode plannen die ze voor Scarlet (Sandra Bullock) moeten uitvoeren en hoe ze alles met het grootste gemak – en het grootste plezier – volledig verprutsen.

Minions draait vanaf 1 juli 2015 in de Nederlandse zalen. In België wordt de release een week later verwacht op 8 juli 2015.

Derde trailer voor Minions

Geplaatst door onder Films, Trailers