17/04/2015

Teaser voor Dragons: Race to the Edge

DreamWorks Animation en Netflix hebben een grote deal waarbij de animatiestudio exclusieve series maakt voor de online televisieaanbieder. Eind 2016 moeten er maar liefst tien reeksen beschikbaar zijn.

Dragons: Race to the EdgeOver enkele maanden verschijnt Dragons: Race to the Edge. De animatieserie dient als een prequel voor How to Train Your Dragon 2 en speelt zich af in het jaar voor de gebeurtenissen uit die film. In vergelijking met de voorgaande reeksen die op Cartoon Network verschenen (Riders of Berk en Defenders of Berk) zijn de tieners nu opgegroeid tot jongvolwassenen.

Centraal staan Hiccup en zijn draak Toothless. Samen de andere Vikingen en hun vliegende huisdieren belanden ze in nieuwe avonturen. Ze verkennen de grenzen van hun dorp en vinden het mysterieuze Dragon Eye, een eeuwenoud artefact waarmee ze geheimen doorgronden over nieuwe gebieden met onbekende draken. Maar enkele gemene drakenjagers willen het krachtige voorwerp koste wat het kost bemachtigen…

De eerste 13 van de 26 afleveringen verschijnen op 26 juni 2015 wereldwijd online op Netflix, ook in Nederland en België.

Teaser voor Dreamworks’ Dragons: Race to the Edge

Nederlandstalige teaser voor Draken: Race naar de rand

Geplaatst door onder Series, Trailers