12/03/2015

Eerste teaser voor Hotel Transylvania 2

Na de eerste plaatjes van vorig jaar is vandaag de eerste trailer verschenen voor Hotel Transylvania 2. Het vervolg op de griezelige komedie van Sony Pictures Animation wordt opnieuw geregisseerd door Genndy Tartakovsky, die voor de studio ook aan Popeye en Can You Imagine? werkt.

Hotel Transylvania 2Na de gebeurtenissen uit de eerste film staan de deuren van Dracula’s monsterhotel open voor iedereen. De sfeer is er ontspannen, maar Dracula maakt zich zorgen dat zijn kleinzoon Dennis niet genoeg kenmerken van een vampier vertoont. Terwijl Mavis een cultuurschok beleeft bij de ouders van haar vriendje Johnny, probeert Drac met de hulp van zijn vrienden om de kleine Dennis een echte monsteropleiding te geven.

Wat ze niet weten, is dat de eeuwenoude vader van Dracula op familiebezoek komt. De ouderwetse vampier Vlad vindt het geen lachertje dat mensen welkom zijn in het hotel en dat zijn achterkleinkind een halfbloed is…

De onderstaande teaser onthult weinig van dat verhaal, maar introduceert wel Dracula’s schattige kleinzoon Dennis, het kind van zijn dochter Mavis (een vampier) en haar vriend Johnny (een mens). Oude bekenden die niet ontbreken zijn weerwolf Wayne, monster Frank, mummie Murray en de onzichtbare man Griffin.

Hotel Transylvania 2 verschijnt in oktober 2015 in Nederland en België.

Eerste teaser voor Hotel Transylvania 2

Geplaatst door onder Films, Trailers