01/03/2015

Zesde Illumination-film heet The Secret Life of Pets

Het dierenproject van Illumination Entertainment dat voorlopig naar de werktitel Untitled Pets Movie luisterde, heeft onlangs een nieuwe naam gekregen: The Secret Life of Pets. De 3D-komedie wordt geregisseerd door Chris Renaud (Despicable Me, The Lorax) en Yarrow Cheney.

Illumination 'Untitled Pets Movie'Het verhaal speelt zich af in een flat in Manhattan. Wanneer de bewoners gaan werken, komen hun huisdieren samen. Ze hangen wat rond en wisselen gênante verhalen uit over hun eigenaars. Aan het hoofd van de groep staat de pientere terriër Max. Zijn positie komt in gevaar wanneer zijn bazin thuiskomt met de slordige bastaard Duke. Al gauw belanden de twee op straat. Daar ontdekken ze het gemene plan van het schattige konijn Snowball. Hij leidt een leger van huisdieren die wraak willen nemen op de baasjes die hen hebben achtergelaten. Ondanks hun verschillen, zullen Max en Duke moeten samenwerken om daar een stokje voor te steken.

De hoofdpersonages worden ingesproken door acteurs Louis C.K. (Max), Eric Stonestreet (Duke) en Kevin Hart (Snowball). Overige rollen zijn er voor Bobby Moynihan (Mel, een kleine, maar stoere mopshond die graag flirt), Lake Bell (de sarcastische kat Chloe), Ellie Kemper (het menselijke baasje van Max en Duke), Albert Brooks (huisdier Tiberius) en Hannibal Buress (onbekende rol).

Het resultaat wordt in Amerika verwacht op 12 februari 2016.

(Via Annecy en The Wrap)

Geplaatst door onder Films