18/02/2015

Win kaartjes voor Giovanni’s Island op Anima

Deze week start de nieuwe editie van Anima, het grootste animatiefestival van België. Van 13 tot en met 22 februari 2015 kun je in Brussel terecht voor een uitgebreid aanbod aan animatie: films, workshops, tentoonstellingen, making-ofs, masterclasses en meer.

Poster Giovanni's IslandEén van de avondvullende animatiefilms in de competitie dit jaar is Giovanni’s Island, een bekroonde tekenfilm die gebaseerd is op ware gebeurtenissen. Het aangrijpende verhaal over enkele onschuldige kinderen luidt als volgt:

Het kleine Japanse eiland Shikotan, 1945. De oorlog is voorbij en het leven herneemt langzaam zijn gewone gang, al maakt de bezetting door het Sovjetleger de wederopbouw niet gemakkelijk. Er dreigen aldoor conflicten tussen de families van de Russische soldaten en de eilandbewoners. Zij verstaan elkaar niet en zijn in zowat alles elkaars tegengestelde. Twee onschuldige kinderen, het Russische meisje Tanja, dochter van de Russische bevelhebber op het eiland, en de kleine Junpei, brengen echter nieuwe hoop…

Win twee kaartjes voor de film

In samenwerking met Anima geven wij tien duotickets weg voor de bekroonde tekenfilm Giovanni’s Island voor de vertoning van zaterdag 21 februari 2015 om 19.30u (Studio 4 in Flagey Brussel). Het gaat om de originele, Japanse versie met Engelse en Franse ondertitels.

Je wil graag twee vrijkaartjes winnen? Stuur dan als de bliksem een e-mail met je naam naar info [at] animatieblog.nl en vermeld Giovanni’s Island in het onderwerp. Een loting beslist wie de tickets wint. Deelnemen kan tot en met vrijdagmiddag 20 februari 2015, de winnaars worden later die dag gecontacteerd. Veel succes!

De trailer voor de tekenfilm vind je in ons vorige bericht.

Geplaatst door onder Festivals, Prijsvragen