03/02/2015

Verse Minions-trailer onthult Scarlet Overkill

Dit jaar krijgen de gele opdondertjes uit de populaire Despicable Me-bioscoophits hun eigen spin-off. De 3D-prent wordt geregisseerd door Pierre Coffin (Despicable Me-films) en Kyle Balda (The Lorax).

Scarlet Overkill in MinionsHet avontuur met de Minions speelt zich af in de jaren zestig, ruim veertig jaar voor ze Gru leerden kennen. Omdat de grappige wezentjes niemand hebben om te dienen, worden ze depressief. Daarom gaan drie Minions – Stuart, Kevin en Bob – op zoek naar een nieuwe meester. Tijdens de ‘Villain-Con’ (Schurkenbeurs) in Orlando valt hun oog op Scarlet Overkill (Sandra Bullock). Zij wil de werelds eerste vrouwelijke superschurk worden. Hulp krijgt ze daarvoor van uitvinder Herb Overkill (Jon Hamm), haar trouwe echtgenoot en grootste fan.

De animatiestudio heeft zopas een nieuwe trailer onthuld waarin de vrouwelijke heldin opduikt. “Scarlet Overkill heeft een fantastisch kapsel, draagt geweldige kleren en heeft een dodelijke uppercut. Wanneer we haar vrijlaten in de wereld, zal ze bovenaan de top eindigen”, vertelde producent en Illumination Entertainment-topman Chris Meledandri. Scarlet leidt een luxueus leventje, gevuld met rijkdom en hippe gadgets die de Minions meteen aanspreken: gestolen juwelen, een kasteel in Londen, privévliegtuigen, lavapistolen en hypnosehelmen.

MinionsOnderaan vind je de trailer. Wat opvalt, is dat er bij het leuke voorleesstukje even een stop-motionstijl werd gebruikt. Erg mooi.

Afgelopen weekend vond in Amerika de Super Bowl plaats, de finale van het footballseizoen en een jaarlijks kijkcijferkanon. De studio speelde daarop in en zond tijdens de pauze een tv-spotje uit waarin de Minions helemaal uit hun dak gaan, net als Amerika’s gekste fans.

Minions draait vanaf 1 juli 2015 in de Nederlandse zalen. In België wordt de release een week later verwacht op 8 juli 2015.

Tweede trailer voor Minions

Minions – Super Fans Spot (Super Bowl)

Geplaatst door onder Films, Trailers