18/12/2014

Minions arriveren in New York in leuke clip

De gele opdondertjes uit de populaire Despicable Me-bioscoophits krijgen hun eigen spin-off. De avondvullende 3D-prent wordt geregisseerd door Pierre Coffin (Despicable Me-films) en Kyle Balda (The Lorax). Het script is van Brian Lynch (Hop, Puss in Boots).

MinionsHet avontuur met de Minions speelt zich af in de jaren zestig, ruim veertig jaar voor ze Gru leerden kennen. Omdat de grappige wezentjes niemand hebben om te dienen, worden ze depressief (zie eerste trailer).

Daarom gaan drie Minions – Stuart, Kevin en Bob – op zoek naar een nieuwe meester. In Londen valt hun oog op Scarlet Overkill, die ‘s werelds eerste vrouwelijke superschurk wil worden, en Herb Overkill, haar echtgenoot en een uitvinder.

Na de trailer is nu ook een eerste clip uit de film te bekijken. In de video is te zien hoe de drie uitgehongerde Minions in New York arriveren. Het fragment onthult bovendien hoe ze aan hun bekende blauwe plunje komen.

Minions draait vanaf 1 juli 2015 in de Nederlandse zalen. In België wordt de release een week later verwacht op 8 juli 2015.

Eerste clip uit animatiefilm Minions

Geplaatst door onder Films, Trailers