04/11/2014

Trailer voor Minions’ eigen animatiefilm

MinionsDe gele opdondertjes uit de populaire Despicable Me-bioscoophits krijgen hun eigen spin-off. De avondvullende 3D-prent wordt geregisseerd door Pierre Coffin (Despicable Me-films) en Kyle Balda (The Lorax). Het script is van Brian Lynch (Hop, Puss in Boots).

Zoals we eerder schreven, speelt het avontuur met de Minions zich af in de jaren zestig, ruim veertig jaar voor ze Gru leerden kennen. Omdat de grappige wezentjes niemand hebben om te dienen en ze daar depressief van worden, gaan Stuart, Kevin en Bob op zoek naar een nieuwe meester. In Londen valt hun oog op Scarlet Overkill, die ‘s werelds eerste vrouwelijke superschurk wil worden, en Herb Overkill, haar echtgenoot en een uitvinder.

MinionsDe eerste trailer laat nog niets zien van dat verhaal, maar concentreert zich op (de oorsprong van) de Minions.

Zo is in de video te zien hoe ze allerlei uiteenlopende meesters hebben gediend en hoe die leiders hun ondergang aan de onhandigheid en het dodelijke enthousiasme van de Minions danken.

Enkele bekende acteurs die hun stem lenen aan de film zijn Sandra Bullock, Jon Hamm, Michael Keaton, Allison Janney en Steve Coogan. Minions draait vanaf 1 juli 2015 in de Nederlandse zalen. In België wordt de release een week later verwacht op 8 juli 2015.

Eerste trailer voor Minions

Geplaatst door onder Films, Trailers