11/11/2014

Eerste beelden uit All Hail King Julien

All Hail King JulienEind 2016 zullen er maar liefst tien series van DreamWorks Animation beschikbaar zijn op Netflix, de grootste aanbieder van online televisie. De eerste serie van hun samenwerking, Turbo: FAST, verscheen al in 2013 en eerder dit jaar werden drie andere reeksen aangekondigd.

The Adventures of Puss in Boots staat gepland voor januari 2015, maar eerst is het de beurt aan All Hail King Julien. Van die komische computerserie boordevol apen zijn alvast zijn de eerste beelden opgedoken. De promotievideo verklapt meteen dat hippe muziek niet ontbreekt.

Centraal in deze spin-off van de Madagascar-bioscoopfilms staat King Julien, de grootste pretmaker van de jungle. De avonturen spelen zich af in de tijd voordat hij kennismaakte met de dieren uit de New Yorkse zoo.

All Hail King JulienAll Hail King Julien bevat naast de bekende personages Julien, raadgever Maurice en de maffe, kleine haarbal Mort ook een aantal nieuwe figuren zoals de expert in geheime legermissies Clover (de oranjekleurige aap op de afbeelding) en Juliens oom en vorstelijke voorganger Uncle King Julien. De geanimeerde reeks laat zien wat voor grappen prins Julien uithaalt om koning te worden van de maki’s. Uiteraard komt de kolonie vaak in de problemen met een gekke aap aan de macht die voornamelijk van dansen en feesten houdt.

In de serie zijn de Engelse stemmen te horen van Danny Jacobs (King Julien), Andy Richter (Mort), Kevin Michael Richardson (Maurice), India de Beaufort (Clover) en Henry Winkler (Uncle King Julien).

De eerste vijf afleveringen van 22 minuten zijn vanaf 19 december 2014 beschikbaar voor Netflix-leden, zowel in de Verenigde Staten als in Nederland en België. Meer episodes worden later toegevoegd in de loop van 2015.

Eerste blik op All Hail King Julien

(Via Netflix en USA Today)

Geplaatst door onder Series, Trailers