18/09/2014

Nederlandse animatieborrel op 11 oktober 2014

The Master Lecture 2014We schreven al eerder dat in Rotterdam binnenkort The Master Lecture plaatsvindt. De Nederlandse illustrator Wouter Tulp en zijn internationale collega’s John Nevarez en Stephen Silver komen een hele dag hun ervaringen delen. Interessant is dat ze alle drie aan animatiefilms of animatieseries meewerk(t)en en dat hun werk aan die geanimeerde projecten tijdens de lezingen ook aan bod komt.

The Master Lecture gaat door op zaterdag 11 oktober 2014 van 10.00u tot 17.00u in Cinerama Filmtheater in Rotterdam (Westblaak 18, 3012 KL).

Extra leuk is dat de lezingen worden afgesloten met een gezellige borrel die georganiseerd wordt door Animatie Nederland. Dat is een Facebookgroep voor professionals uit de Nederlandse animatiesector.

De borrel (van 17.00u tot 19.00u) is vrij toegankelijk voor iedereen (gratis entree, drankjes in de bar van Cinerama zijn op eigen kosten). Er zal ook een stand zijn waar Wouter en de andere sprekers een signeersessie zullen houden en werk verkopen.

Klik op de links voor meer informatie over The Master Lecture en de borrel.

Geplaatst door onder Evenementen, Nederland