02/08/2014

Trailer voor Netflix-serie BoJack Horseman

Netflix, de populaire aanbieder van online televisie, werkt hard aan een eigen programma-aanbod. Binnenkort pakt de digitale zender uit met BoJack Horseman, een nieuwe animatieserie die bedacht werd door Raphael Bob-Waksberg en ontworpen werd door Lisa Hanawalt.

Poster BoJack HorsemanHet verhaal speelt zich af in een alternatieve versie van Los Angeles, waar de stad bevolkt wordt door zowel mensen als dieren met menselijke eigenschappen. Centraal staat het hoofdpersonage uit Horsin’ Around, een succesvolle tv-serie uit de jaren negentig. Twintig jaar later is paardacteur BoJack Horseman rijk genoeg om een onbezorgd leventje te leiden, al is hij wel wat aan lagerwal geraakt. Met uitzondering van drank en vrouwen weet hij niet goed hoe hij zijn dagen moet invullen.

Absurde humor en dito verhalen, bedoeld voor (jonge) volwassenen. Dat is wat je alvast te zien krijgt in de onderstaande teaser en trailer voor BoJack Horseman. De tekenfilmserie werd geproduceerd door ShadowMachine, de Amerikaanse animatiestudio achter de komische stop-motionserie Robot Chicken.

BoJack HorsemanHeel wat bekende acteurs werden ingeschakeld om de maffe personages tot leven te brengen. De hoofdrol van BoJack wordt ingesproken door Will Arnett, terwijl Amy Sedaris zijn kattige ex-vriendin Princess Carolyn vertolkt. Alison Brie leent haar stem aan Diane, de schrijfster van BoJacks biografie. Aaron Paul geeft klank aan de werkloze pretmaker Todd, die in het huis van BoJack woont. Mr. Peanutbutter, een acterende hond en oude rivaal van BoJack, praat dankzij het keelgeluid van Paul F. Tompkins. Daarnaast zijn er bijrolletjes weggelegd voor Patton Oswalt, Kristen Schaal, J. K. Simmons en Ken Jeong.

Vanaf 22 augustus 2014 is het eerste seizoen van BoJack Horseman, dat uit twaalf afleveringen bestaat, wereldwijd te bekijken via Netflix.

Trailers BoJack Horseman (vink Nederlandse ondertitels aan)

(Via Variety)

Geplaatst door onder Series, Trailers