08/08/2014

Nieuwe trailer voor The Book of Life

The Book of Life is de eerste avondvullende film van Jorge R. Gutierrez (El Tigre), die het script schreef met Doug Langdale (Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness). Guillermo del Toro (Puss in Boots) is een van de producenten. De film speelt zich af in Mexico tijdens Día de los Muertos, een traditioneel feest waarop de doden worden herdacht.

The Book of LifeHet verhaal draait om Manolo, een jongeman die voor een dilemma staat: doen wat zijn familie van hem verlangt en stierenvechter worden, of doen wat hij zelf wil en muzikant worden. Net zoals zijn jeugdvriend en dorpsheld Joaquin heeft Manolo een oogje op Maria, een vrouw vol pit.

Wanneer de goden Xibalba en La Muerta een gokje wagen wie van de twee het hart van Maria zal veroveren, wordt hun wereld door elkaar geschud. Manolo belandt op een avontuurlijke, magische reis doorheen drie fantastische (onder)werelden waar hij met zijn angsten wordt geconfronteerd en moet aanvaarden wie hij is.

De onderstaande, tweede trailer pakt uit met verse, veelbelovende beelden uit de film. Die werd volledig met de computer geanimeerd, maar moest enigszins lijken op een stop-motionfilm die met houten poppen werd gemaakt. The Book of Life is de tweede productie van Reel FX, de studio die in 2013 Free Birds uitbracht.

Het resultaat wordt in Amerika verwacht op 17 oktober 2014. Onder de titel Manolo’s Magische Reis wordt de prent in de Nederlandse zalen verwacht op 8 oktober 2014. De Belgische release volgt op 20 oktober 2014.

Tweede trailer voor The Book of Life

Geplaatst door onder Films, Trailers