07/05/2014

Drie nieuwe clips uit How to Train Your Dragon 2

Dit jaar verschijnt het langverwachte vervolg op DreamWorks Animations succesfilm How to Train Your Dragon (2010). De film speelt zich vijf jaar later af en wordt opnieuw geregisseerd door Dean DeBlois.

How to Train Your Dragon 2Wanneer de onafscheidelijke vrienden Hiccup en zijn draak Toothless tijdens een van hun verkenningsvluchten een geheime ijsgrot ontdekken die honderden wilde draken en een geheimzinnige Dragon Rider herbergt, belanden ze in het midden van een strijd om de vrede te bewaren. De twee moeten opkomen voor waar ze in geloven, want alleen samen hebben ze de kracht om de toekomst te veranderen voor zowel mensen als draken.

Na de trailers en het openingsfragment met de eerste vijf minuten uit de film, zijn ondertussen ook een nieuwe poster en drie verse clips opgedoken. De eerste clip laat zien hoe Astrid en haar draak Stormfly de drakenvanger Eret oppikken. Het tweede fragment onthult dat babydraakjes onvoorspelbaar zijn. In de laatste video wordt Hiccup geplaagd door Astrid. (Voor mensen met een goed geheugen: die laatste video is een afgewerkte versie van het voorproefje dat president Obama kreeg te zien tijdens zijn bezoek aan de animatiestudio).

Het avontuur wordt in Nederland en België verwacht op 2 juli 2014.

How to Train Your Dragon 2 – Clip: Stormfly Fetch

How to Train Your Dragon 2 – Clip: Baby Dragons

How to Train Your Dragon 2 – Clip: Astrid & Hiccup

(Via Teen en BleedingCool)

Geplaatst door onder Films, Trailers