10/04/2014

Tweede trailer voor How to Train Trailer Dragon 2

Dit jaar verschijnt het langverwachte vervolg op DreamWorks Animations succesfilm How to Train Your Dragon (2010). De film speelt zich vijf jaar later af en wordt geregisseerd door Dean DeBlois.

How to Train Your Dragon 2Wanneer de onafscheidelijke vrienden Hiccup en zijn draak Toothless tijdens een van hun verkenningsvluchten een geheime ijsgrot ontdekken die honderden wilde draken en een geheimzinnige Dragon Rider herbergt, belanden ze in het midden van een strijd om de vrede te bewaren. De twee moeten opkomen voor waar ze in geloven, want alleen samen hebben ze de kracht om de toekomst te veranderen voor zowel mensen als draken.

Vier maanden na de eerste is vandaag een tweede trailer verschenen. De video bevat heel wat knappe beelden uit het geanimeerde avontuur, maar geeft wel (té) veel weg: er worden zowel nieuwe personages onthuld (de mysterieuze Valka, de jonge drakenvanger Eret en de op macht beluste veroveraar Drago Bludvist) als heel wat nieuwe soorten draken.

Fans van de nagesynchroniseerde versies kunnen ook de Nederlands en Vlaams gesproken trailers onderaan in dit bericht bekijken. De 3D-film wordt in de Nederlandse en Belgische zalen verwacht op 2 juli 2014.

Tweede trailer voor How to Train Trailer Dragon 2 (Engels)

Nederlandse trailer voor Hoe Tem Je Een Draak 2

Vlaamse trailer voor Hoe Tem Je Een Draak 2

Geplaatst door onder Films, Trailers