22/04/2014

Vijf minuten uit How to Train Your Dragon 2 online

Dit jaar verschijnt het langverwachte vervolg op DreamWorks Animations succesfilm How to Train Your Dragon (2010). De film speelt zich vijf jaar later af en wordt geregisseerd door Dean DeBlois.

How to Train Your Dragon 2Ter promotie van de nieuwe animatiefilm heeft de studio nu ook de eerste vijf minuten van How to Train Your Dragon 2 online geplaatst.

Mooi is dat de nieuwe film – net zoals de eerste – start met Hiccup die het eiland Berk voorstelt. De intro onthult hoe de Vikingen en het dorp zijn aangepast aan de nieuwe ‘huisdieren’. Naast beelden uit de drakenrace (de nieuwe favoriete contactsport sinds de bewoners vrede sloten met de monsters) laat de video ook een stukje zien van de speelse relatie tussen Hiccup en zijn draak Toothless.

Onderaan vind je het originele, ondertitelde fragment. Klik op de volgende links als je liever de Nederlands of Vlaams gedubde versie bekijkt. Meer fragmenten uit de animatiefilm vind je via deze link. Het avontuur wordt in de Nederlandse en Belgische zalen verwacht op 2 juli 2014.

Eerste vijf minuten uit How to Train Your Dragon 2

Geplaatst door onder Films, Trailers