18/03/2014

Officieel: Pixar maakt The Incredibles 2 en Cars 3

The IncrediblesTijdens een aandeelhoudersvergadering maakte Bob Iger, de CEO van Walt Disney, vandaag bekend dat dochterstudio Pixar aan twee vervolgfilms werkt: Cars 3 en The Incredibles 2.

Details over de twee nieuwe animatiefilms zijn er nog (lang) niet, maar de topman vertelde wel dat regisseur Brad Bird (Ratatouille, The Incredibles, The Iron Giant) aan het verhaal van de nieuwe superheldenprent werkt.

Brad Bird gaf tijdens een interview in mei 2013 al aan dat hij nadacht over een tweede Incredibles-film, maar dat hij de sequel alleen zou maken als hij een verhaal kon bedenken dat goed genoeg was.

Cars 2In oktober 2013 kwamen al vermoedens naar buiten over Cars 3. Toen vertelde Michael Wallis, die zijn stem aan de Sheriff leende, dat de studio aan een derde Cars-film werkte die zich deels zou afspelen in Californië.

Eerder deze week verscheen het nieuws dat er achter de schermen aan nieuwe 3D-conversies wordt gewerkt van Ratatouille en The Incredibles (wat niet noodzakelijk betekent dat die films opnieuw in de bioscoop zullen verschijnen, al is dat niet uitgesloten).

(Via Stitch Kingdom)

Geplaatst door onder Films