27/03/2014

Eerste trailer voor Teenage Mutant Ninja Turtles

Dit jaar verschijnt een nieuwe bioscoopfilm over de Teenage Mutant Ninja Turtles. De laatste keer dat de striphelden op het witte doek waren te zien, was in de animatiefilm TMNT (2007).

Teenage Mutant Ninja TurtlesDe nieuwe prent van regisseur Jonathan Liebesman en producent Michael Bay wordt echter een hybridefilm waarin live action met animatie wordt gecombineerd. Net zoals de apen uit de recente Planet of the Apes-films worden de Ninja Turtles met motion capture en computeranimatie tot leven gebracht. Dat betekent dat de bewegingen van echte acteurs aan de basis liggen van het digitale skelet dat gebruikt wordt voor de geanimeerde Turtles.

Het verhaal speelt zich af in New York City, een stad in de greep van Shredder en zijn Foot Clan. De toekomst ziet er niet rooskleurig uit, tot vier bijzondere broers uit de riolen opstaan. Samen met reporter April en haar cameraman Vern Fenwick proberen de Teenage Mutant Ninja Turtles de stad te redden en het duivelse plan van Shredder te ontrafelen.

Onderaan in dit bericht vind je de eerste trailer. Naast de heldhaftige schildpadden Leonardo (Pete Ploszek), Michelangelo (Noel Fisher), Donatello (Jeremy Howard) en Raphael (Alan Ritchson). Overige rollen zijn er voor Megan Fox (April), William Fichtner (Shredder), Will Arnett (Vern), Danny Woodburn (Splinter) en Whoopi Goldberg (Aprils baas Bernadette Thompson).

Het resultaat wordt op 21 augustus 2014 in de Nederlandse zalen verwacht en op 15 oktober 2014 in de Belgische.

Eerste trailer voor Teenage Mutant Ninja Turtles

Geplaatst door onder Films, Trailers