28/03/2014

Eerste fragment uit How to Train Your Dragon 2

Dit jaar verschijnt het langverwachte vervolg op DreamWorks Animations succesfilm How to Train Your Dragon (2010). De film speelt zich vijf jaar later af en wordt opnieuw geregisseerd door Dean DeBlois, die het deze keer zonder coregisseur Chris Sanders doet.

How to Train Your Dragon 2DreamWorks heeft een eerste clip vrijgegeven uit How to Train Your Dragon 2 (tenzij je de onafgewerkte preview meetelt die president Obama kreeg te zien tijdens zijn bezoek aan de animatiestudio).

In het fragment is te zien hoe de ouder geworden Hiccup en zijn geliefde draak Toothless het luchtruim verkennen. Samen ontdekken ze allerlei nieuwe werelddelen en brengen ze de exotische gebieden in kaart. Het onderstaande fragment verklapt alvast dat die locaties komische namen zullen krijgen.

De film wordt in de Nederlandse en Belgische zalen verwacht op 2 juli 2014.

How to Train Your Dragon 2 – Clip “Itchy Armpit”

Geplaatst door onder Films, Trailers