26/02/2014

Trailer voor Blue Exorcist The Movie

Blue Exorcist The Movie (Ao no Exorcist Gekijoban) is een bioscoopfilm die gebaseerd is op de fantasievolle manga van Kazue Kato. De adaptatie werd geregisseerd door Atsushi Takahashi en geschreven door Reiko Yoshida.

Blue Exorcist The MovieVan de Japanse stripreeks verscheen in 2011 ook al een geanimeerde tv-serie. De verhalen draaien om Rin Okumura, een jongen die werd opgevoed door een machtige priester. Wanneer die wordt vermoord door Satan – zijn échte vader – besluit Rin om als exorcist wraak te nemen op zijn duivelse soortgenoten.

In de film is te zien hoe de True Cross Academy zich klaarmaakt voor een festival dat slechts een keer om de elf jaar wordt georganiseerd. Rin, broer Yukio en vriendin Shiemi staan in voor de veiligheid en moeten ervoor zorgen dat het feest niet verpest wordt door monsters. De aandacht van Rin gaat echter naar Usamaro, een mysterieuze demon die eruitziet als een kleine jongen. Hij negeert de waarschuwingen van zijn broer en ontfermt zich over het kind. Een beslissing met grote gevolgen.

Onderaan in dit bericht vind je een korte, Japanse teaser en een uitgebreidere, Engelse trailer voor Blue Exorcist. De tekenfilm wordt dit jaar vertoond op het Anima-festival in Brussel (28 februari – 9 maart 2014).

Japanse teaser voor Ao no Exorcist Gekijoban

Engelse trailer voor Blue Exorcist The Movie

Geplaatst door onder Films, Trailers